Анимари Димитрова

Анимари Димитрова / Ръководител проект

Председател на ТФ БИС БАРД. Завършила ВИТИЗ “Кр. Сарафов” през 1983г. До 1990г работи като актираса и режисьор в различни български театри. През 1994г., заедно с двама свои колеги създава ТФ БИС БАРД. През 2000г по идея на Анимари БИС БАРД стартира собствена гражданска програма за деца, лишени от родителски грижи.

 

Златко

Златко Златков / Технически ръководител на проекта

Заместник председател на ТФ БИС БАРД. Завършил НАТФИЗ “Кр. Сарафов” през 1991г. В следващите години работи като актьор в частната театрална трупа “Перпетуум мобиле”. През 1998г. постъпва като актьор в ТФ БИС БАРД. Златко е един от основните двигателите в екипа, осъществяващ социалните проекти на организацията.

 

Десислава Павлова / Координатор

Завършва медийни науки, социология и германистика в Кьолн, Германия. Работи като асистент куратор във Франкфурт, като автор и редакор в списние Едно, и като програмен координатор на първите две издания на фестивала за съвременно изкуство Sofia Contemporary.

 

Росена Екимова

Росена Екимова / Ръководител проектантски екип

Завършила архитектура в УАСГ, София през 1999 -катедра Обществени сгради. В професионарната си практика е работила с няколко водещи архитекти. Била е търговски представител за архитектурни продукти и мениджър продажби за Източна България в Хънтър Дъглас/България.

 

Димо Миндов

Димо Миндов / Счетоводител

Дипломиран магистър по счетоводство и контрол, както и магистър по финансово управление, Димо е с дългогодишен опит и изпълнява длъжността Главен счетоводител от 2006 г. насам в утвърдени и водещи в своя бранш фирми.